Preventned helpt u om inzicht te krijgen in de productiviteit, gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers. Dit doen wij onder andere met het inzetten van de WerkVermogensMonitor®.

 

In samenwerking met het Erasmus MC heeft Preventned de WerkVermogensMonitor® ontwikkeld.  Dit wetenschappelijk onderbouwde instrument geeft vroegtijdig inzicht  in het risico van uitval van medewerkers, waardoor uitval is te voorspellen én te voorkomen. Op organisatieniveau leidt het onderzoek met de WVM tot adviezen ter verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit.

WAI
Een onderdeel van de WerkVermogensMonitor® is de WorkAbility Index (WAI). De WAI geeft het risico van uitval voor individuele medewerkers aan. Lees meer.

WerkVermogensMonitor®
Terwijl de WAI zich alleen richt op het risico van uitval van individuele medewerkers gaat de WVM nog een stapje verder. Met de monitor is het tevens mogelijk om op organisatieniveau gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit te verbeteren. Meer weten over de Werkvermogensmonitor®? Lees verder.

Erasmus MC
Voor de analyse van de resultaten werkt Preventned samen met het Erasmus MC. Door deze samenwerking is Preventned in staat wetenschappelijk onderbouwde adviezen te geven, waarna gerichte interventies aangeboden kunnen worden, welke snel tot concrete resultaten leiden.

Van inzicht naar inzetbaarheid
Na het onderzoek met de WerkVermogensMonitor® weet u op welke onderdelen u kunt sturen om het werkvermogen van uw medewerkers te verbeteren. Maar dan; hoe gaat u het invoeren en welke aspecten van inzetbaarheid zijn werkelijk belangrijk. Dit is voor elke organisatie anders. Ervaren adviseurs van Preventned begeleiden dit proces om samen met u tot een praktisch plan van aanpak te komen. Lees meer over deze aanpak.