Werkvermogen in de praktijk

Van €15,- nú voor €10,- !

Boek Werkvermogen Preventned

“Ik heb het met veel plezier gelezen. Het boek geeft een mooie verdieping qua kennis en praktijkervaring.

Ik zou het boek van harte aanbevelen aan de mensen die zich willen verdiepen in de verschillende invalshoeken en de achtergrond van het werkvermogen.”

Margriet Glas,  Adviseur duurzame inzetbaarheid  en MfN-registermediator bij Dit Perspectief

Het boek ‘Werkvermogen’ is opgezet om inzicht te geven in de reikwijdte van werkvermogen in relatie tot inzetbaarheid van medewerkers in jouw organisatie. Het boek omvat een breed scala aan invalshoeken.

Deze invalshoeken wijzen allemaal vanuit een bepaald thema naar werkvermogen en inzetbaarheid. Je zult de term werkvermogen dan ook regelmatig tegenkomen in de diverse bijdragen van de auteurs. De hoofdstukken vullen elkaar aan maar zijn zo geschreven dat zij ook apart gelezen kunnen worden.

Elk hoofdstuk ‘kijkt’ als het ware naar werkvermogen en inzetbaarheid vanuit het beschreven onderwerp. Het werkvermogen is daarmee een verbindend element tussen de thema’s. De hoofdstukken bieden de mogelijkheid om jouw eigen visie op werkvermogen en inzetbaarheid van personeel verder te ontwikkelen.

Auteurs:
o.a. Hans Kamps, Bart de Zwart, Lex Burdorf, Duco Molenaar, Hans Bezemer, Arnold Scholten, Mark de Lat, Kees de Roos, Rudy Willems, Henri Hendrickx, Jan Schellekens, Femke Abma, Wilfred Zeldenthuis, Elsbeth van Riesen, Annemiek de Graaf en Leo Elders.

Kosten:

10,- euro (excl. verzend- en verpakkosten)

Ontvang dit boek nu gratis bij de bestelling van het boek Fit for the Future.

Bestel Fit for the Future.