Met een bootfiets de wereld rond

‘Vertrouw op je eigen kracht, durf bij te dragen aan een betere wereld!’
Ebrahim Hemmatnia

Met de WillPowered onderneming gaat maatschappelijk verantwoord ondernemer Ebrahim Hemmatnia een unieke expeditie aan: hij gaat letterlijk de wereld rond, langs de evenaar. Hij bedacht en ontwikkelde daarvoor de eerste Bootfiets ter wereld: een uniek, milieuvriendelijk, duurzaam, CO2-vrij en innovatief amfibievoertuig, dat met pedalen wordt aangedreven.

De reis zal ruim vier jaar duren. Onderweg vraagt hij aandacht voor een wereld zonder grenzen. Zijn drijfveren: innovatie, samenwerking, duurzame ontwikkeling en een betere wereld.

bootfiets-op-land
In een wereld zonder grenzen is ruimte voor iedereen
Naast WillPowered richtte hij daarvoor de stichting World With No Borders op. Deze stichting staat voor vrij verkeer van personen, vrije uitwisseling van kennis, het kweken van begrip voor onderlinge verschillen en respect voor elkaars mening en het promoten van (geo-) onderwijs voor kinderen in achterstandsituaties wereldwijd. Ebrahim gelooft in de kracht van samenwerkingsverbanden over – door mensen bedachte – grenzen heen.
bootfiets-in-water2

Preventned draagt bij aan het verwezenlijken van Ebrahim’s droom via sponsoring. En door het delen van zijn missie en verhalen.

Meer informatie vind je op :

www.willpowered.nl
www.wwnb.org