Preventned Happy people Good Results

donderdag 12 februari 2015

“Ik schrijf u omdat mijn man bij u werkt via het uitzendbureau. Als ik hem het pad op zie lopen weet ik  dat hij weer een hele fijne dag heeft gehad. Zijn kenmerkende loopje en lach is terug. Binnen vertelt hij over alle drukte en beleving in het bedrijf. Hoewel hij moe is heeft hij nog energie om ’s avonds mijn nieuwe gordijnen op te hangen. Hij is zelfs weer begonnen met z’n hardloopclubje! Ik heb mijn man weer terug. Heeft u geen plekje zodat hij bij u kan blijven?”

Geweldige week voor HR manager
De HR manager vertelt vol enthousiasme over de open sollicitatie die hij heeft ontvangen. “Nog nooit meegemaakt dat een vrouw schrijft voor haar man. – Ik ook niet – Deze vrouw ziet wat het werken bij ons met haar man doet.

Deze HR manager heeft een geweldige week. Hoewel hij vaker een geweldige week heeft vergeet hij dit nooit meer. Hij is trots op zijn organisatie. Trots op zijn collega’s die de organisatie maken. Dit is waar hij van houdt. Een organisatie waar je trots op kan zijn. Iedereen gezond en met plezier aan het werk, ook de tijdelijke medewerker.

Dienend leiderschap
Deze vrouw wil ik ontmoeten! Wat een impact! Haar man maakt een grote kans om bij dit bedrijf aan de slag te kunnen blijven. Niet omdat er plek is, maar omdat er plek gemaakt wordt. Als voorbeeld van dienend leiderschap geeft zij haar man niet de opdracht te solliciteren. Zij doet het zelf. Ze is geen coach die haar man bevraagd en stimuleert om actie te ondernemen. Geen leider die haar man dwingt te solliciteren. Zij doet het gewoon zelf. Ze dient hun gezamenlijke belang…en doet het zelf.

Tags: