Klantverhalen

Wij vinden het fantastisch om organisaties te begeleiden in een traject naar verandering en verbetering.
Onze klanten willen niets liever dan een gezonde organisatie met medewerkers die met plezier naar hun werk gaan en zij zien hun medewerkers hierin als startpunt.

Hieronder vind je een selectie van praktijkvoorbeelden van onze klanten.

“De kracht van Preventned ligt niet alleen in hun expertrol, kwaliteit van rapportages en procesbegeleiding, maar ook in de vaste projectleider vanuit Preventned waarmee je samenwerkt. Een projectleider die toegankelijk en makkelijk benaderbaar is en past bij onze medewerkers.”

Bestuur Talis

“Heel hartelijk dank voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren! We zijn er zeker in geslaagd gezond en met plezier werken op de kaart te zetten”.

Marjon DerksenHR De Heus

“Preventned heeft ons geholpen met het tastbaar maken van de beleving van onze medewerkers. Nu weten we concreet waar we op moeten sturen en waar we op in moeten zetten. Van abstract naar toepasbaar.”  

Sophie Den HaanP&O Advisor Van Oord

“Bij Kalisto Boeiend Basisonderwijs wordt de HumanCapitalMonitor® in de huidige bijzondere tijd zeer frequent ingezet. Om zo zicht te houden op hoe het met iedereen gaat. Ik vind het fijn omdat ik de uitkomst direct in het team kan gebruiken als bespreekpunt. Data versus emoties en hierdoor makkelijker met elkaar het gesprek over te voeren.”

Hellen SchouenbergClusterdirecteur Kalisto

“Met de HumanCapitalMonitor® houden wij tijdens de crisisperiode in de gaten hoe het met onze medewerkers gaat. Met de uitkomsten kunnen we direct inspelen op hun behoeftes om het werk zo goed mogelijk en met plezier te doen”.

Truus van der SandenP&O Adviseur Talis

“Met Preventned hebben we geïdentificeerd wat onze grootste uitdaging is. Op organisatieniveau is ons aanbod voor ondersteuning van medewerkers uitgebreid ter versterking van de veerkracht van medewerkers” 

Michel KoperDirector Survey Van Oord

“In deze tijd waarin alles ineens anders is, heeft de monitor van Preventned ons absoluut geholpen om zaken binnen het team bespreekbaar te maken”.

Paul RooijmansOwner, Lynxx en Tranzer