Schrijf je in voor onze speciale events

WORKSHOP AAN DE SLAG MET WERKGELUK
Ervaar het zelf

Nieuwe data volgen.

Hoge werkdruk, onzekerheid over de toekomst en een hoog ziekteverzuim. Deze zaken hebben een grote invloed op het werkgeluk van de medewerkers. De kans is groot dat je hier als HR, leidinggevende of manager mee te maken hebt? Hoe kan jij daar verandering in brengen?

Preventned en de VitaliteitsGroep erkennen deze uitdaging en organiseren samen deze interactieve workshop.

Neem een eerste, inspirerende stap op weg naar een hoger werkgeluk met minder stress en ervaar dat je organisatie hier baat bij heeft.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwe data, stuur dan een mail naar info@preventned.nl

Contact met Preventned

DRAAGVLAKSESSIE – Onderbouw je verhaal voor het MT

Op aanvraag

Het doel van deze sessie is het werkgeluk van medewerkers intern op de agenda te krijgen.

Tijdens de sessie helpen we jou en je collega’s om de weerstand en de kansen in kaart te brengen. Vervolgens formuleren we gezamenlijk de juiste argumenten waarom specifiek jullie organisatie met werkgeluk aan de slag moet gaan. En we geven jullie praktische handvatten waarmee jullie het verhaal richting het management kunnen onderbouwen.

Aanmelden voor deze draagvlaksessie:

  • Stel allereerst een groep collega’s samen (van 2 t/m 6 personen) die van belang zijn om het thema werkgeluk op de kaart te zetten.
  • Stuur dan een email naar info@preventned.nl met onderwerp ‘Draagvlaksessie’ en je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op om de sessie in te plannen.

De sessie duurt ongeveer een uur. De investering nemen wij voor onze rekening. En de locatie bepalen we in overleg.