Houd medewerkers aan boord en maak ze gelukkig

Twee belangrijke indicatoren die bijdragen aan de bevlogenheid van medewerkers in de zorg zijn: inhoudelijk interessant werk en daadwerkelijk patiëntencontact.

Indien deze factoren (of één daarvan) ontbreken, zien we dat medewerkers op den duur stuk lopen en er voor kiezen om de organisatie te verlaten. Uitstroom dus, en dat is precies wat de zorgsector niet kan gebruiken.

Preventned zet zich samen met Prismant in om het verloop tegen te gaan.

 

Prismant biedt net als Preventned onafhankelijke en objectieve onderzoek aan waarmee zij inzichten verschaffen op basis van stuurinformatie. Prismant richt zich op de uitstroom van medewerkers. Wat een mooie aanvulling is op de aanpak van Preventned.” Aldus Duco Molenaar, directeur Preventned.

Samen bieden wij een unieke combinatie van data op verschillende meetmomenten gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid én behoud van personeel in uw organisatie.

Met deze samenwerking brengen wij de voornaamste vertrekredenen en het werkvermogen van uw medewerkers in kaart waarmee medewerkers behouden blijven voor de organisatie, gelukkiger worden en opnieuw positief voor de zorg kiezen!

 

En daar hebben wij met onze WerkVermogensMonitor® en de MoveForward tool van Prismant een mooi aanbod voor ontwikkeld speciaal voor zorgorganisaties.

Lees hier meer over onze gezamenlijke aanpak en aanbod