In de Impact-fase van onze trajectaanpak  wordt een zogenaamde impactmeting gedaan zodat duidelijk wordt wat de interventies hebben opgeleverd en of de inzet of aanpak moet worden bijgesteld. Dit alles wordt zichtbaar gemaakt in het Human Capital Dashboard

Het onderzoek met de WerkVermogensMonitor® levert  veel data op. U wilt hier bruikbare informatie uit halen om op te kunnen sturen. Daarvoor is een helder overzicht nodig, waar u zelf mee aan de slag kunt. Met het Human Capital Dashboard® is dit mogelijk. Dit is een dynamische visualisatie van de onderzoeksresultaten.

dashboard1U kunt hiermee zelf aan de knoppen zitten. In het dashboard zijn de (geanonimiseerde) onderzoeksresultaten toegankelijk. U bepaalt zelf welke resultaten u wilt zien en u kunt inzoomen op het gewenste niveau.

Resultaat

Met de data in het Human Capital Dashboard® kunt u uitval voorspellen, vergelijkingen maken en ontwikkelingen monitoren. Daarnaast kan het dashboard gekoppeld worden aan eigen of externe databases en aangepast worden aan specifieke wensen. Dit stelt u in staat te sturen op de factoren die de inzetbaarheid van uw medewerkers beïnvloeden.

Verrijk het Human Capital Dashboard® met de Seizoensupdate

Tussen de metingen met de WerkVermogensMonitor® door, weten hoe het met uw medewerkers gaat, dat kan.

De Seizoensupdate is een gratis tool en is standaard bij het Human Capital Dashboard® inbegrepen. Elk kwartaal ontvangen uw medewerkers 3 vragen op gebied van inzetbaarheid, productiviteit en plezier in het werk. Op deze manier wordt het HCD elk kwartaal voorzien van informatie, gebaseerd op de beleving van medewerkers. In één oogopslag is het mogelijk trends te ontdekken.

Bent u geïnteresseerd in ons Human Capital Dashboard®? Laat het ons weten, dan komen wij bij u langs voor een demonstratie.