donderdag 2 april 2020

Onze HumanCapitalMonitor® is vorige week gelanceerd. En vijf organisaties zijn al met de HumanCapitalMonitor® gestart. Fantastisch nieuws!

De respons van de medewerkers is hoog, bijna alle medewerkers doen mee. Wat wel aangeeft dat hier duidelijke behoefte aan is. Aan beide kanten overigens want organisaties hebben hiermee een middel om zicht te krijgen op wat er speelt bij medewerkers. En medewerkers geven aan dat het fijn is om gezien en gehoord te worden en ook nu aandacht te krijgen van hun werkgever.

Het is in deze tijd heel belangrijk om in contact te blijven en elkaar niet uit het oog te verliezen. Daarom stellen wij deze nieuwe tool tijdelijk gratis ter beschikking. Wij zijn er klaar voor om nu zoveel mogelijk organisaties hiermee te helpen.

Speciale editie
Voor organisaties die de HumanCaptialMonitor® willen inzetten om te weten hoe het nu, in deze tijd, met hun medewerkers is, hebben we een speciale editie ontwikkeld. Met vragen gericht op de huidige situatie. Je kunt kiezen voor vragen die wij al hebben opgesteld óf je kunt eigen vragen toevoegen. De vragenlijst bestaat altijd uit 6 vragen. Snel en inzichtelijk.

Welke vragen je ook stelt, het doel is altijd om de dialoog gaande te houden en uiteraard om in te spelen op de hulpvragen die uit de monitor komen.

Wil je werkelijk weten hoe het met jouw medewerkers gaat?
Klik dan hier om meer te lezen over onze HumanCapitalMonitor®.


Probeer het nu zelf.

Je kunt vrijblijvend een proeflink aanvragen om de HumanCapitalMonitor® zelf te zien en uit te proberen. Daarna gaan we graag in gesprek over de beste toepassing in jouw organisatie.

Klik hier om de proeflink aan te vragen.

Tags: