Alvast inschrijven voor de volgende editie

Indien voldoende animo organiseert Preventned in 2017 wederom, in samenwerking met Occure, een praktische workshop voor bedrijfsartsen en dóór bedrijfsartsen. Zij weten wat de kansen zijn die een bedrijfsarts kan benutten met het het Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Vragen die aan bod komen zijn:

  • PMO: Wat zijn de mogelijkheden en kansen voor de bedrijfsarts?
  • Hoe kan de bedrijfsarts een organisatie ondersteunen in hun preventiebeleid voor medewerkers?
  • En hoe kan de bedrijfsarts de organisatie de juiste stuurfactoren aanreiken?
  • Tips en trics uit de praktijk

Programma
De workshop wordt behandeld door 2 gerenommeerde bedrijfsartsen en door de directeur van Preventned.

Het programma wordt afgetrapt door Duco Molenaar (directeur Preventned). Hij zal u informeren over een preventief instrument genaamd de  WerkVermogensMonitor® en welke sturingsmogelijkheden daaruit voor u voort komen.

logo occureVervolgens zal Jos Blaauwhof (directeur Occure én bedrijfsarts) laten zien hoe u als bedrijfsarts vanuit het PMO de medewerker maar ook de organisatie kan adviseren.

En tot slot zal Evert Ivens (directeur Bedrijfsartsen5) een praktijkcasus behandelen waar het voorgaande tot leven komt.

Accreditatie
Voor deze workshop wordt accreditatie voor de bedrijfsarts aangevraagd. U kunt hier dus accreditatie-punten voor krijgen. Kosten voor de bijeenkomst zijn € 45,00.

Plaats en tijd
Deze workshop vindt plaats bij de Atoomclub op de Atoomweg 50 in Utrecht. En begint om 16.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Wij zorgen dat er broodjes voor u klaar staan. Naderhand is er tijdens de borrel nog gelegenheid tot napraten.

U kunt zich inschrijven (kosten p.p. €45,- ex BTW) door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]