Inspiratieboek Duurzame Inzetbaarheid uitgereikt

Uitreiking-inspiratieboek-Duurzame-inzetbaarheidHet Inspiratieboek Duurzame Inzetbaarheid is uit en werd maandag 18 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt. Iedereen die een bijdrage aan het Inspiratieboek heeft geleverd was uitgenodigd, waaronder de deelnemers van het Lerend Netwerk Duurzame Inzetbaarheid.

Twee jaar lang hebben 15 zorg- en welzijnsorganisaties kennis en ervaringen rondom duurzame inzetbaarheid met elkaar gedeeld. Het Inspiratieboek Duurzame Inzetbaarheid is daarvan het eindresultaat.

Van talentontwikkeling tot ziekteverzuimbeleid, van levensfasebewust personeelsbeleid tot loopbaanontwikkeling. In 17 artikelen wordt u meegenomen in de wereld van het wat en hoe van duurzame inzetbaarheid. Met theorie en praktijkvoorbeelden uit het noorden, willen zij het thema extra op de kaart te zetten en anderen inspireren om met duurzame inzetbaarheid aan deslag te gaan.

ZorgpleinNoord is trots op het eindresultaat, een boek vol praktische handvatten voor een concrete eerste (of vervolg) stap op de weg naar duurzame inzetbaarheid. Zij bedanken alle deelnemers van het lerend netwerk, het ministerie van VWS en anderen die een bijdrage aan het inspiratieboek hebben geleverd en zonder wie het boek niet tot stand had kunnen komen.

Inspiratieboek Duurzame Inzetbaarheid