Kickoff-bijeenkomst Proces en Werkvermogen

Hoe maak ik de kwaliteit van mijn proces inzichtelijk? Wat is het effect van procesoptimalisatie op mijn medewerkers? En hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers inzetbaar blijven?

procesMet het Universitair Medisch Centrum Utrecht zijn wij een samenwerking aangegaan om de verbinding te leggen tussen proces en werkvermogen gebaseerd op Lean, Six Sigma. Dit heeft geresulteerd in een instrumentele ontwikkeling van een nieuwe module die wij kunnen toevoegen aan onze WerkVermogensMonitor®.

Op 28 oktober a.s. organiseert Preventned in samenwerking met het UMC Utrecht de kickoff-bijeenkomst Proces en Werkvermogen.

PROGRAMMA

Relinde de Koeijer -UMC Utrecht

Master Black Belt, programmamanager operationele effectiviteit binnen het UMC Utrecht en a.s. promovendus op het gebied van HR en procesoptimalisate informeert ons over de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie en HR en het meten van de volwassenheid van procesoptimalisatie.

Duco Molenaar – Preventned

Directeur Preventned en mede-ontwikkelaar van de WerkVermogensMonitor®, neemt u mee in onderzoek naar en het in stand houden van inzetbaarheid van medewerkers. Hij vertelt over de ontwikkeling van de nieuwe vragenlijst en de koppeling met de WerkVermogensMonitor®.

Marga Driessens – MCL

Tot slot haken we aan bij de dagelijkse praktijk van procesoptimalisatie en werkvermogen. Deze praktijkcase zal verzorgd worden door Marga Driessens, Projectleider van MCLean, Medisch Centrum Leeuwarden van Zorgpartners Friesland.

AANMELDEN
Graag nodigen we u uit om hierbij aanwezig te zijn. De kick-off bijeenkomst vindt plaats op 28 oktober a.s. op de Atoomweg 50 in Utrecht. We starten om 15.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden.

We zien u graag op 28 oktober!

N.B. Als bezoeker van de bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om de procesvragenlijst kosteloos te koppelen aan het meten van de inzetbaarheid van uw organisatie. Vraag ernaar op de bijeenkomst of neem nu al contact met ons op.