donderdag 9 februari 2023

Teamuitbreiding voor behalen van missie: de waarde van geluk topprioriteit bij leidinggevend Nederland.

Per 9 februari 2023 start Maaike Kerklingh als Trajectadviseur bij onderzoek- en adviesbureau Preventned. In haar loopbaan heeft zij veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van diverse grote trajecten op gebied van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en loopbaanbegeleiding.

Arnold Scholten, CEO en medeoprichter van Preventned: “Maaike is een aanwinst voor ons team met alle kennis en ervaring die zij in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Bovenal zijn wij bijzonder verheugd over haar insteek en visie op werkgeluk. Ze heeft vele medewerkers en werkgevers begeleid en getraind op het behalen of vergroten van geluk in het werk voor zakelijke organisaties en ook voor overheidsinstellingen. Haar brede ervaring sluit perfect aan bij onze klantenkring.”

Maaike vertelt verder: “Ik ben enorm geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met mensen, gezondheid, werk en ontwikkeling. En ik ben ervan overtuigd dat het succes van een organisatie grotendeels toegeschreven wordt aan de inzet van hun medewerkers. Het zorgdragen voor medewerkers die plezier hebben in hun werk, lekker in hun vel zitten, gezond zijn en doen waar ze goed in zijn, is dan ook essentieel.

Mijn reden om nu bij Preventned te starten is omdat ik volledig achter hun product en werkwijze sta. Ik heb al eerder met hen samengewerkt en het contact en hun aanpak heb ik altijd als zeer prettig en kundig ervaren. De manier hoe zij eerst daadwerkelijk onderzoek doen voordat er wordt overgaan tot acties is grondig en verfrissend. De aanpak is er op gericht om zowel de werkgever als de medewerker tot actie aan te zetten. Wat ik bovendien sterk vind is dat het onderzoek en de acties gericht zijn op alle medewerkers en niet alleen op de mensen die al zijn uitgevallen. Zo wordt het voorkomen van uitval én het verhogen van geluk van alle kanten aangevlogen. En daarom sluit ik mij met veel plezier aan bij het team van Preventned.”

“Preventned heeft er vorig jaar een aantal grote klanten bij gekregen waardoor het nodig is om het team van onze adviseurs uit te breiden.”, legt Cas Knibbeler, CEO van Preventned, uit. “Met de toevoeging van Maaike kunnen we tevens de groei aan die we dit jaar verwachten. De noodzaak en behoefte naar meer focus op geluk bij organisaties en medewerkers is hoog en daar is hulp bij nodig. Wij bieden met onze resultaatgerichte aanpak actiegerichte stuurinformatie voor leidinggevenden en directies. Onze methodes en datagedreven tools geven inzicht in werkvermogen, risico op uitval, productiviteit en geluk. Met deze inzichten kunnen organisaties gericht aan de slag.”

Arnold vervolgt: “Ik kijk er naar uit om met de ideeën en professionele ervaring van Maaike aan de slag te gaan en daarmee verder uit te bouwen. Samen met de rest van het Preventned-team verheug ik mij op de toekomst en de mooie trajecten en gesprekken die we gaan voeren.”

Tags: