logo-congres-transparantIn navolging van vijf succesvolle congressen heeft Preventned ook in 2013 het Nationaal Preventie Congres georganiseerd. Dit congres vond plaats op 30 oktober 2013 in Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Onder leiding van dagvoorzitter Drs. Hans Kamps staat het thema  ‘Fit for the Future – duurzame inzetbaarheid in ontwikkeling’ centraal.

De wegen naar een goed renderende organisatie met gemotiveerde medewerkers zijn talrijk. De grote kunst is om de weg te kiezen die voor de eigen organisatie en medewerkers de juiste is. Met dit congres laten wij zien dat elke organisatie proactief aan de slag kan gaan met duurzame inzetbaarheid. Wij bieden handvatten voor beleidsontwikkeling én implementatie van duurzame inzetbaarheid. Tijdens dit congres worden theorieën en praktijkcases getoond als kapstok van waaruit beleid kan worden opgebouwd.

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Meld u aan en kom naar ons congres en zie wat de mogelijkheden zijn voor u en uw medewerkers.

 

Aanmelden kan niet meer. Benieuwd naar hoe het is geweest? Terugblik Nationaal Preventie Congres 2013