2020 trend of trendbreuk - Preventned jaaroverzicht 2020

2020; trendbreuk of de start van een nieuwe trend?

Een verrassend overzicht van de belangrijkste cijfers van 2020. Is dit een voorbode voor een nieuwe trend, of een tijdelijke uitschieter?

Preventned te zien bij Holland van Boven

In samenwerking met Blik op Werk en onze klant DKG Groep verzorgen wij een aflevering van Holland van Boven over werkvermogen, en de vele mogelijkheden die meten met zich mee brengt. 22 november om 15:00 uur, mis het niet en noteer het vast in je agenda!

Preventned ondersteunt Stay Fit programma Van Oord

Preventned heeft als onderdeel van het Stay Fit programma van Van Oord het onderzoek met de  WerkVermogensMonitor® (WVM) uitgevoerd. Dit begon in 2017 bij het vlootpersoneel en in 2019 bij de medewerkers werkzaam binnen de projecten en kantoren van Van Oord. Het Stay Fit programma is een door Van Oord opgezet interventie-aanbod voor medewerkers om de […]

SLIM Subsidie voor MKB - begeleiding Preventned

SLIM subsidie voor MKB

SLIM subsidie voor MKB. Laat je bedrijf doorlichten met de WerkVermogensMonitor® in combinatie met de SLIM subsidie: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het MKB.

Voor leidinggevend Nederland: Hoe reageert jouw organisatie op een crisis?

Van organisaties vraagt deze crisis flexibiliteit, aanpassingsvermogen, innovatie en verandering. Deze verandering verloopt vaak in fases. Hoe reageert jouw organisatie op de crisis en in welke fase van aanpassen en veranderen zitten jullie?

Vinger aan de pols houden ten tijde van deze crisisperiode.

Talis houdt vinger aan de pols over welbevinden medewerkers met inzet van de speciale Corona-editie van onze HumanCapitalMonitor®.

Gratis webinar Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai_Preventned

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk – hoe maak je de draai?

Op 28 april a.s. om 10.30 uur vindt het gratis webinar ‘Van crisis naar werkgeluk – hoe maak je de draai?’ plaats. De crisis noodzaakt organisaties om nu onder grote druk die beweging in te zetten en/of te versnellen. Duco Molenaar (directeur Preventned) en Jan Tjerk Boonstra (Principal Consultant bij Human Capital Group) vertellen in dit gratis webinar hoe je een succes kunt maken van die transitie.

HumanCapitalMonitor Preventned

In contact blijven met medewerkers. Hoe dan?

HumanCapitalMonitor® al gestart bij 5 organisaties. Vraag de proeflink aan en probeer het zelf.

Human Capital Monitor - Preventned

Onze nieuwe tool: de HumanCapitalMonitor®.

Met de Human Capital Monitor® krijg je als organisatie snel en overzichtelijk inzicht in hoe het met je medewerkers gaat (in 2 minuten!). En het kan allemaal online, via pc of smartphone.