Maaike Kerklingh nieuwe trajectadviseur bij Preventned

Maaike Kerklingh nieuwe trajectadviseur bij Preventned. Maaike is een aanwinst voor ons team met alle kennis en ervaring die zij in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Bovenal zijn wij bijzonder verheugd over haar insteek en visie op werkgeluk.

Baas en Preventned werken samen aan duurzame inzetbaarheid

Baas werkt samen met Preventned aan duurzame inzetbaarheid

Interview met de HR manager van Baas over werken aan duurzame inzetbaarheid samen met Preventned.

Opzienbarend effect van ‘financiële zorgen’

Van de medewerkers die zich regelmatig tot altijd grote zorgen maken om hun financiële situatie, heeft 30% een matig of slecht werkvermogen, oftewel een verhoogd risico om uit te vallen.

Uit de database…

Wat weerhoudt jouw medewerkers om zo productief te zijn als ze eigenlijk zouden willen?

Webinar Trends en ontwikkelingen van Werkvermogen

Gratis webinar Trends en ontwikkelingen van werkvermogen in samenwerking met Blik op Werk.

Trend werkvermogen 2017-2021

Een verrassend overzicht van de belangrijkste cijfers van 2020. Is dit een voorbode voor een nieuwe trend, of een tijdelijke uitschieter?

Cas Knibbeler nieuwe partner bij Preventned

Het directieteam van onderzoek- en adviesbureau Preventned wordt versterkt. Cas Knibbeler is op 14 april als partner toegetreden tot de huidige directie, bestaande uit Arnold Scholten en Duco Molenaar.

2020 trend of trendbreuk - Preventned jaaroverzicht 2020

2020; trendbreuk of de start van een nieuwe trend?

Een verrassend overzicht van de belangrijkste cijfers van 2020. Is dit een voorbode voor een nieuwe trend, of een tijdelijke uitschieter?

Werkgeluk: Eendagsvlieg of toekomstmuziek?

De werkgever kan een bijdrage leveren aan het vergroten van het geluk van zijn medewerkers. Gezien de financiële waarde die geluk heeft, zou het een gemiste kans zijn om dat niet te doen. Lees hier hoe.

Preventned te zien bij Holland van Boven

In samenwerking met Blik op Werk en onze klant DKG Groep verzorgen wij een aflevering van Holland van Boven over werkvermogen, en de vele mogelijkheden die meten met zich mee brengt. 22 november om 15:00 uur, mis het niet en noteer het vast in je agenda!