dinsdag 21 september 2021

“Wat!? Jullie willen dat ik een blog schrijf over de return of investment van duurzame inzetbaarheid?”

Ik houd mij normaal gesproken niet bezig met de cijfers of data of allerlei financiële zaken rondom trajecten en van Preventned.
Ik ben zo’n lekkere ‘gele’ die zich vooral bezig houdt met communicatie en vanaf de zijlijn gevraagd en ongevraagd advies geeft. Heerlijke positie.

Maar nu, ROI….

Jakkes, ik voel de weerstand al opkomen. Hoe kan je aan iets moois en authentieks als plezier en geluk nu cijfers hangen?

Omdat het echt belangrijk én echt nodig is. Daarom.

Cijfers geven inzicht in precies dat wat noodzakelijk is voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. En het helpt je om management te overtuigen om budget vrij te maken of te verhogen. Je krijgt tenslotte wel budget maar je hebt er elke keer weer een goed verhaal voor nodig.

Voilà, dat kan met cijfers, met concrete data op resultaat. Ik zie het keer op keer in de resultaten bij onze klanten. Zij weten en meten precies wat effect heeft en wat werkt.

Dus.

Als jij herkent en erkent dat je toch echt gebaat zou zijn bij meer inzicht in cijfers, dan heb ik nieuws voor je. Je hoeft niet verder te kijken. Jij hoeft er niet zo ver in te duiken, want mijn collega’s hebben al een handige whitepaper gemaakt over de ROI van DI.

Vol met redenen hoe je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers niet alleen kunt verbeteren maar óók kunt terugverdienen. Het is leesbaar en toegankelijk. Óók voor diegenen die niet dagelijks met cijfers (willen) werken.

Met deze aanpak kan je draagvlak creëren voor DI binnen je eigen organisatie. En dat helpt jou weer om je gepassioneerde werk te blijven doen met veel meer focus en resultaat. En dat maakt het voor jou nog 10x leuker.

Download hier de gratis whitepaper ROI van DI.

Succes!

Mirjam Peek houdt zich bij Preventned bezig met communicatie voor klanten en voor Preventned. Zij schrijft over wat zij ziet waar klanten mee worstelen. Dit doet zij vanuit haar hart om de lezer in beweging te krijgen of bewust te laten worden over zijn of haar inzetbaarheid.