Team Preventned

Preventned is een dynamische organisatie, die zeer betrokken is bij haar klanten en een persoonlijke aanpak heeft. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals die beseffen wat de waarde van geluk is, waardoor zij voor onze klanten nog waardevoller zijn.

Onze diensten zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en adviezen op basis van jarenlange ervaring. Kwaliteit en onderzoek staan hoog in ons vaandel.

Bij de uitvoering van onze trajecten en aanvullende onderzoeken werken wij met een vast team, samenwerkende partners, universiteiten en met door ons getrainde experts. Preventned beschikt daarmee over een landelijk dekkend netwerk.

Wat zeggen onze teamleden over de Waarde van Geluk?

Cas Knibbeler

Directeur en Adviseur
06 11 59 26 82

LinkedIn

Cas over zijn Waarde van Geluk

De manier van werken binnen Preventned is voor mij de grootste bron van werkgeluk. Ik kan grotendeels mijn werkdag zelf bepalen en samen met mijn collega’s bedenken we nieuwe dingen om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn.

Het begeleiden van opdrachtgevers zodat zij zelf in staat zijn om samen met hun medewerkers het werkgeluk te verbeteren, geeft mij ook veel voldoening en energie. Zeker op het moment als we een verbeterd resultaat van onze samenwerking kunnen aantonen. Als we zien dat ons werk echt positieve impact heeft op een organisatie. En als uitsmijter is het contact en het nemen van een ‘kijkje in de keuken’ van opdrachtgevers een verrijking voor mij als persoon. Ik kom meer te weten hun product- en dienstverlening werkt en is het leuk om deze in het dagelijkse leven tegen te komen en te herkennen.

Mirjam Peek

Communicatie Adviseur
06 54 67 76 56

LinkedIn

Mirjam over haar Waarde van Geluk

Bij Preventned heeft iedereen duidelijk een toegevoegde waarde in het team. Ik kan vrijuit werken vanuit dat vertrouwen. En dat heeft een groot effect op mijn geluk. Er is veel vrijheid om nieuwe ideeën uit te werken en om mijn eigen werk te creëren. Daarnaast voel ik mij verbonden met onze missie en visie en ben ik heel blij met ons hechte en enthousiaste team. Eigenlijk is het gewoon een heerlijk warm bad waarin ik lekker mijn eigen gang kan gaan om gezamenlijk ons doel te behalen: iedereen gelukkig in en op zijn werk.

Eveline Berende

Manager Interne Processen
06 15 67 16 96

LinkedIn

Eveline over haar Waarde van Geluk

Bij mij zit de waarde van geluk in de kleine dingetjes. Door te fietsen naar mijn werk bijvoorbeeld (7 km is goed te doen). Op die momenten komen bij mij de beste, leukste en toegegeven, ook de meest krankzinnige ideeën naar boven. Alleen dat al geeft mij veel geluk, maar doordat ik op mijn werk de mogelijkheid krijg om deze ideeën uit te werken en indien van toepassing ook nog eens kan uitrollen, dat is waardoor mijn gelukscijfer omhoog gaat.

Door creatief te kunnen zijn, en te beseffen dat mijn werk daar beter van wordt, niet alleen maar leuker, maakt dat ik echt de waarde van geluk ervaar.

Arnold Scholten

Directeur & Adviseur
06 53 35 77 99

LinkedIn

Arnold over zijn waarde van geluk

Ik voel mij gelukkig dat ik onderdeel ben van een geweldig team, dat al vele jaren bij enthousiaste klanten waardevolle  trajecten uitvoert. Mensen inspireren geeft mij energie. Elke dag weer!

Yusi Bakker

Adviseur
06 15 33 44 55

LinkedIn

Yusi over haar Waarde van Geluk

De vrijheid die ik ervaar om mijn werk uit te voeren en te organiseren op de manier zoals ik dat het liefste doe, is voor mij een belangrijke geluksfactor. Daarbij krijg ik de mogelijkheid nieuwe dingen aan te gaan en mij zo te blijven ontwikkelen.

Daarnaast krijg ik ontzettend veel energie van samenwerken. In mijn werk ontmoet ik veel mensen met wie ik mag sparren en meedenken over het succesvol inzetten van het traject. De energie die daarbij ontstaat maakt mij blij.

Duco Molenaar

Directeur & Adviseur
06 51 81 35 64

LinkedIn

Duco over zijn Waarde van Geluk

Voor mij zijn er twee voorbeelden die leiden tot meer geluk. Ten eerste; het werken in een enthousiast en betrokken team. Dit stimuleert me om creatief te zijn en om de minder leuke klussen, die er soms ook zijn, aan te gaan.

Een tweede belangrijk voorbeeld waar mijn inspiratie vandaan komt, zijn onze opdrachtgevers. We hebben voor hen een heldere inhoudelijke bijdrage om medewerkers inzetbaar te houden. Met de opdrachtgevers waar onze bijdrage goed past in hun eigen beleid op duurzame inzetbaarheid ontstaat vaak een mooie samenwerking. Dit vergroot mijn werkgeluk en inspireert mij dan weer om de volgende uitdagingen aan te gaan.

Maaike Kerklingh

Adviseur
06 29 50 67 74

LinkedIn

Maaike over haar Waarde van Geluk

Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is dat ik bezig ben met een onderwerp dat me aan het hart gaat, namelijk het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers. Dat is niet alleen fijn voor de medewerker, maar ook voor de werkgever. In onze trajecten leveren we hier een belangrijke bijdrage aan en dat verhoogt absoluut mijn gevoel van zingeving en daarmee mijn werkgeluk.
Daarnaast haal ik veel plezier uit het zorgen dat een traject met een klant op rolletjes loopt, dus dat alles vooraf goed geregeld is en echt bijdraagt aan het doel van het traject. Tenslotte houd ik van de variatie en vrijheid in mijn werk en kom ik bij allemaal verschillende organisaties, waar ik telkens weer wat nieuws leer.

Erinn de Bok

Assistent binnendienst
06 10 20 28 20

LinkedIn

Erinn over haar Waarde van Geluk

Voor mijn werkgeluk is het belangrijk dat ik op mijn werkplek altijd kan blijven leren. Bij Preventned neem ik veel kennis over van mijn collega’s en krijg ik de mogelijkheid om mijn pakket aan vaardigheden uit te breiden door het vertrouwen dat ik krijg van het team. Zo kom ik nooit vast te zitten in het werk en blijft het interessant en goed voor mijn werkgeluk!