Positieve invloed WerkVermogensMonitor bij Zorgcentrum La Providence

Vorig jaar vond bij Zorgcentrum La Providence een impactmeting plaats met de WerkVermogensMonitor®. Hoofd P&O en een van de bestuurders spreken over een geweldig resultaat. Niet alleen is het aantal oranje en rode scores minder ook het verzuimpercentage is met de helft afgenomen. Het is een verbetering op alle fronten.

Bestuurder Hans Jonker: “ Het is het voortdurend op allerlei manieren en op allerlei momenten aandacht vragen voor duurzame inzetbaarheid.” Jet Claessens, Hoofd P&O vult aan: “Dat krijgen we ook terug in de reacties. Het feit dat iedereen voortdurend wordt geconfronteerd met het feit dat duurzame inzetbaarheid voor jezelf belangrijk is geeft net dat extra zetje om ermee aan de slag te gaan. Waar het vooral om gaat is dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen en zelf de regie voeren.”

Klik hier voor dit interessante artikel over het resultaat van deze impactmeting en een interview met een medewerker van La Providence.

Wilt u weten hoe de verbeteringen bij La Providence tot stand werden gebracht, lees dan het nieuwsbericht ‘De weg naar vitaliteit bij La Providence’.