Professor Burdorf: “De komende tien jaar gaat het beeld dramatisch veranderen”

In de eerste fase van het WAI-project voor de Limburgse zorg vulden 6.935 medewerkers van 16 zorgorganisaties de WerkVermogensMonitor® in. Door de aanvullende vragen op gebied van Werkvermogen werd een twintigtal aspecten van werkvermogen nader beschouwd.

 

Professor-Lex-BurdorfMet de WerkVermogensMonitor werd op drie niveaus een ‘foto’ genomen van het werkvermogen van medewerkers in de Limburgse zorgsector. Ten eerste een foto van de individuele werknemer die de vragen beantwoordde. De resultaten van de medewerkers van één organisatie vormen de foto van die organisatie. De derde foto is het totale provinciale beeld dat gevormd wordt door de resultaten van alle organisaties.

Een tussenrapport is door het Erasmus MC al opgesteld. Nu is Professor Lex Burdorf aan het woord over zijn bevindingen rondom de uitkomsten van de eerste fase van dit project. Lees dit interessante artikel verder op de website van Zorg aan Zet.

Wilt u weten wat de resultaten zijn van de eerste fase van dit project. Lees dan de samenvatting van de tussenstand opgesteld door de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC.