Op basis van onderzoek met de WerkVermogensMonitor®  is een tool ontwikkeld om verminderd werkvermogen in kosten uit te drukken. Door het koppelen van gegevens over werkvermogen aan arbeidsproductiviteit is het mogelijk inzichtelijk te maken wat een verminderd werkvermogen financieel voor jullie organisatie betekent.

Je kunt hieronder een inschatting maken op basis van de scores op werkvermogen binnen jullie organisatie. Bij elke categorie (Slecht/Matig/Goed/Uitstekend) geef je aan hoeveel procent van jullie medewerkers binnen deze categorie valt.

  • Rekentool arbeidsproductiviteitsverlies

    Vul uw gegevens in:
    (Tip: gebruik een punt als u een decimaal teken gebruikt)

  • Resultaat:

De bovenstaande tool is door Preventned in samenwerking met het Erasmus MC  ontwikkeld op basis van onderzoek met de WerkVermogensMonitor®. De resultaten geven een indicatie die is gebaseerd op resultaten van tienduizenden medewerkers.

Wil je specifiek weten hoe jouw organisatie ervoor staat? Of wil je het werkplezier of geluk van jouw medewerkers vergroten en arbeidsproductiviteitsverlies verminderen?  Daar helpen wij je graag bij.  Als je jouw contactgegevens achterlaat via ons contactformulier bellen wij je zo gauw mogelijk terug. Liever gelijk contact? Dan kun je ons bereiken via 030-303 55 90