Op basis van onderzoek met de WerkVermogensMonitor®  is een tool ontwikkeld om verminderd werkvermogen in kosten uit te drukken. Door het koppelen van gegevens over werkvermogen aan arbeidsproductiviteit is het mogelijk inzichtelijk te maken wat een verminderd werkvermogen financieel voor uw organisatie betekent.

U kunt hieronder een inschatting maken op basis van de scores op werkvermogen binnen uw organisatie. Bij elke categorie (Slecht/Matig/Goed/Uitstekend) geeft u aan hoeveel procent van uw medewerkers binnen deze categorie valt.

  • Rekentool arbeidsproductiviteitsverlies

    Vul uw gegevens in:
    (Tip: gebruik een punt als u een decimaal teken gebruikt)

  • Resultaat:

De bovenstaande tool is door het Erasmus MC in samenwerking met Blik op Werk ontwikkeld op basis van onderzoek met de WerkVermogensMonitor®. De resultaten geven een indicatie die is gebaseerd op resultaten van tienduizenden medewerkers.

Wilt u specifiek weten hoe uw organisatie ervoor staat? Of wilt u de inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten en arbeidsproductiviteitsverlies verminderen?  Daar helpen wij u graag bij.  Als u uw contactgegevens achterlaat via ons contactformulier bellen wij u zo gauw mogelijk terug. Liever gelijk contact? Dan kunt u ons bereiken via 030-303 55 90