Preventned heeft een nieuwe functie toegevoegd aan het Human Capital Dashboard® (HCD): de Seizoensupdate. Tussen de metingen met de WerkVermogensMonitor® door, weten hoe het met jullie medewerkers gaat? Dat kan!

Zomer seizoensupdate


Seizoensupdate

De Seizoensupdate is een korte vragenlijst (3 vragen) die elk kwartaal wordt ingezet om de belangrijkste indicatoren uit ons werkvermogen-onderzoek bij de medewerkers te peilen.

Het gaat om de volgende factoren:

  • Inzetbaarheid
  • Productiviteit
  • Plezier in het werk

Human Capital Dashboard logoExtra managementinformatie
De medewerkers ontvangen dus elk kwartaal automatisch deze 3 vragen en deze informatie wordt in het HCD verwerkt. Op deze manier wordt het HCD frequenter voorzien van informatie, gebaseerd op de beleving van medewerkers. In één oogopslag is het mogelijk om op de speciaal ontwikkelde managementpagina de kwartalen op bovenstaande onderdelen te vergelijken en trends te ontdekken.

Nog een voordeel
Het periodiek aanbieden van de vragenlijst zorgt er daarnaast voor dat duurzame inzetbaarheid onder de aandacht blijft van de medewerkers.

De Seizoensupdate maakt, zonder bijkomende kosten, onderdeel uit van de gebruikerslicentie van het HCD.

Wil jij ook weten of jullie medewerkers plezier hebben in het werk? En hoe zij hun inzetbaarheid en productiviteit beleven? Wij vertellen je graag hoe deze seizoensupdate werkt en wat het de organisatie oplevert.

Neem contact met ons op