dinsdag 1 september 2020

SLIM Subsidie voor MKB - begeleiding Preventned

De komst van de crisis heeft onze samenleving op zijn kop gezet. Op korte termijn is er heel wat veranderd. Van organisaties vraagt het flexibiliteit, aanpassingsvermogen, innovatie en verandering.

Hoe reageert jouw organisatie op de crisis en wat is er nu nodig?

SLIM Subsidie: speciaal voor het MKB

Geef je leiding in een MKB bedrijf en wil je weten hoe het met jouw medewerkers gaat en wil je aan de slag met de ontwikkeling van medewerkers?

Laat je bedrijf dan doorlichten met de WerkVermogensMonitor® in combinatie met de SLIM subsidie: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het MKB.

Met ons digitale onderzoek krijg je inzicht in welke mate medewerkers op dit moment in staat zijn om het werk op een goede manier uit te kunnen voeren. Daarnaast kijken we ook naar de toekomst, zoals  de impact van digitalisering, robotisering en technologisering.  Uiteindelijk resulteert het onderzoek in een advies voor een scholings- en ontwikkelplan.

Hoeveel subsidie kan je aanvragen?

Het minimumbedrag van het project bedraagt €5.000 en het maximale bedrag is €24.999. Voor bedrijven van 0-50 FTE wordt na goedkeuring van het ministerie maximaal 80% van de projectkosten vergoed. Voor bedrijven van 50 – 250 FTE wordt maximaal 60% van de projectkosten vergoed. Zowel het digitale onderzoek als de uren van de externe adviseur zijn beiden subsidiabel.

Hoe gaat de aanvraag in zijn werk?

  1. Registreer je als aanvrager op www.mijnuitvoeringvanbeleidszw.nl
  2. Ga naar ‘Mijn regelingen’ en voeg de registratie toe.
  3. Vul de bijlagen in.
  4. Klik op ‘Afronden’.

De subsidie kan van 1 t/m 30 september worden aangevraagd.

Wees er snel bij: wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Heb je nog vragen: neem contact met ons op.

Tags: