Eenvoudig en succesvol ESF-subsidie aanvragen

Hulp bij aanvragen ESF-Subsidie voor duurzame inzetbaarheid medewerkers

europa-afbeeldingMeer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF een bijdrage. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen hiervoor subsidie aanvragen.

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. De thema’s en interventies van Preventned komen voor deze subsidie in aanmerking. Zoals advisering op het gebied van werkvermogen, aanvullende onderzoeken en de Werkvermogensmonitor®.

Er is voor het  thema Duurzame Inzetbaarheid nu maximaal € 22.000.000,- beschikbaar. Maximaal 50% van de projectkosten kan worden vergoed met deze subsidie. U kunt maximaal €10.000,- aanvragen.

ESF-aanvragen-100procent-toegekend

 

Hulp bij aanvragen

Projecten die voor de ESF-subsidie in aanmerking komen, moeten aan een aantal criteria voldoen. Wij kunnen u helpen met het invullen van de aanvragen. Bij de vorige ESF-subsidie zijn alle aanvragen via Preventned toegekend.

Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van de ESF-subsidie, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan kunnen wij het nog voor de sluitingsdatum voor u regelen.

Direct contact opnemen

U kunt direct contact opnemen met uw eigen projectmanager van Preventned of met Arnold Scholten, directeur Preventned, telefoonnummer 06-53 35 77 99.

Meer informatie

Op de website van Agentschap SZW vindt u meer informatie over deze ESF- subsidie regeling. http://www.agentschapszw.nl/subsidies/duurzame-inzetbaarheid-esf-2014-2020