donderdag 5 mei 2022

Op 12 mei aanstaande is het webinar ‘’trends en ontwikkelingen in werkvermogen’’ van Blik op Werk in samenwerking met Preventned.

Luister naar experts, stel vragen, deel kennis en leer! 
Blik op Werk verzamelt en analyseert de data die haar licentienemers met de Work Ability Index ophalen. De Work Ability Index is een gevalideerd instrument dat het werkvermogen van werkenden meet.

”Werkvermogen” is de mate waarin iemand zowel geestelijk als fysiek in staat is om zijn werk te doen, nu en in de toekomst. Inzicht in het werkvermogen van werknemers helpt organisaties om beleid rondom duurzame inzetbaarheid vorm te geven.

In 2021 is de Work Ability Index door 57.000 mensen ingevuld! Dit maakt het mogelijk om trends en ontwikkelingen in werkvermogen te signaleren. Tijdens ons webinar bespreken wij deze: hoe staat Nederland ervoor op het gebied van werkvermogen? En, hoe verhoudt zich dat tot eerdere trends?

Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement en Cas Knibbeler, Partner en adviseur bij Preventned bespreken de trends en in de chat kan je vragen aan hen stellen!

Aanmelden kan nu.
Het webinar vindt plaats op 12 mei van 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier direct inschrijven.

Tot daar!

Tags: